Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Bővebb infó a FARMASIRÓL 
http://www.farmasiregisztracio.hu

Farmasi kozmetikumok

A Farmasi egy török kozmetikai cég, amely 2017 január óta van jelen Magyarországon. Olyan, minőségi kozmetikumokat gyártanak, melyek nem tartalmaznak parabént, triklozánt, etilalkoholt, mesterséges színezőanyagokat, nehézfémeket, foszfátot, szulfátot, állati összetevőketformaldehidet, fitolitot, genetikailag módosított összetevőket. A termékek antiallergének, dermatológiailag teszteltek, és nem tesztelik őket állatokon!

Farmasi cruelty free - nem tesztelik állatokon

Belegondolt már abba, hogy amikor tusfürdőket, arckrémeket vagy parfümöket nézeget a drogériákban, hogyan kerülnek a polcokra?
Ismeri a jelenleg használt kozmetikumai eredetét? Sajnos - ha nem is szándékosan - sokan támogatják módon az állatkínzásokat!

Farmasi cruelty free - nem tesztelik állatokon

Szívből ajánljuk a Farmasi termékeket azoknak
- akik egészségre ártalmatlan, jó minőségű, de megfizethető kozmetikumokat keresnek,
- akiknek kényes a bőrük, és vagy sok anyagra allergiásak,
- akik fontosnak tartják, hogy környezetüket minél vegyszermentesebben tartsák tisztán,
- akiknek fontos a környezetvédelem,
- akik nem szeretnének hozzájárulni az állatkísérletekhez.

Ha szeretne foglalkozni a termékekkel, vagy saját részre vásárolna 23%-kal olcsóbban, ajánljuk a Farmasi munkalehetőség oldalt.

Farmasi kozmetikumok

A Farmasi termékek között - a teljesség igénye nélkül - találhatók férfikozmetikumok, babaápolási termékek, parfümök, dekorkozmetikumok, arc- és testápoló termékek, hajápoló termékcsaládok, tisztítószerek, mosószerek és a csodálatos Dr. C Tuna termékcsaládok.

Farmasi babaápolási kozmetikumok

Üzletünkben termékminták is kaphatók, hogy kipróbálhassa, amit szeretne megvásárolni. Rúzsmintákkal, parfümmintákkal is segítjük a választást!

A papír katalógus ára nálunk csak 160 Ft. 
Reméljük, hogy önt is hamarosan vásárlóink között köszönthetjük!

A Farmasi újdonságok, az aktuális (és a korábbi) online katalógusok a Farmasi regisztráció honlapomon érhetők el >> www.farmasiregisztracio.hu