Ajánlatok új tagoknak

Faberlic harisnyanadrág AJÁNDÉKBA!

Szerezz be télre egy meleg, pamut-gyapjú harisnyanadrágot!

Hogyan lesz a tiéd INGYEN ez a csodálatos Faberlic harisnyanadrág?

  • Regizz itt >> bit.ly/FaberlicAndi Október 5-25 között, vagy töltsd ki a jelentkezési űrlapot bit.ly/adatok-megadása és megcsinálom én a regit. *
  • Rendelj Október 5-25 között Faberlic termékeket legalább 8999 Ft értékben.
  • A következő kampányban (Okt 26- és Nov 15 között) leadott, legalább 6000 Ft-os Faberlic rendeléseddel együtt megkapod a 120 DEN meleg harisnyanadrágot ajándékba (0 F-t-ért).
  • Fekete, vagy szürke melange szín közül választhatsz.

* A Faberlic regisztráció INGYENES, nincs kötelező rendelés, és nem kötelező értékesítened sem a termékeket! Akkor vásárolsz, amikor szeretnél! Viszont regisztráció után 20-26%, vagy akár még több kedvezményt kapsz a katalógus árból! Lehetsz akár tanácsadó is, aki a termékek értékesítésével plusz bevételhez jut, sőt még több lehetőség is vár rád a Faberlicnél! Ha én csinálom meg a regisztrációt, utána felveszem veled a kapcsolatot és segítek. Hatalmas választék, rengeteg akció vár rád! Szeretni fogod! Bővebb infó a regisztrációról >>

Mit kell tudnod erről a Faberlic harisnyanadrágról?

Kényelmes kialakítású az üllepe, lapos varratok és megerősített lábujjrész jellemzi. Kényelmes fekvésű, szorosan a lábra tapad, hidd el, semmi másra nem fogod lecseréli! Lábaid tökéletes védelmét biztosítja ősszel és télen!

Ideális választás az őszi és téli időszakra. A segítségével felveheted a kedvenc szoknyádat anélkül, hogy félned kellene a hidegtől. Magabiztosan és komfortosan fogod érezni magad benne!

faberlic harisnyanadrág

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.