Faberlic újdonságok

2020 / 18-as Faberlic katalógus újdonságai

Multitisztítás!

A Home Gnome Greenly termékcsalád új biotisztítószere könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, a port, a zsírt és a vízkövet a kemény felületekről.

A tiszta otthon – boldog otthon! Minden nap fenntartjuk a rendet és a tisztaságot otthonunkban: felmossuk a padlót és letöröljük a port, megszabadulva a szennyeződéstől és az allergénektől. A tökéletes hatás eléréséhez számos olyan szert használunk, amelyek nem felelnek meg az elvárásoknak.

Próbáld ki a Home Gnome Greenly termékcsalád újdonságát, az Univerzális mosószert a „Citrus Mix” illattal. A bioenzimeknek és az aktív vízlágyító rendszernek köszönhetően könnyen eltávolítja a szennyeződéseket, a port, a zsírt és a vízkövet a kemény felületekről. Padlók, falak, munkalapok, műanyagok, csempék, konyhai felületek, csapok és mosogatók tisztításához, gyermekszobák takarításához ajánlott.

Kutyák által jóváhagyva!

Lapki Lab termékcsalád négylábú barátok ápolására.

A kutyának szánt higiéniai termékeket gondosan kell megválasztani, különös tekintettel az életkor, a szőrzet és az egyéni jellemzőkre. A négylábú barátok gondozására szolgáló Lapki Lab termékcsalád kellemes aromával örvendeztet meg téged és kedvenceidet is. A termékek finom összetétele nem okoz irritációt, és még a legérzékenyebb lélek számára is megfelelő.

A termékcsalád előnyei: hipoallergén illat, szagsemlegesítő technológia, a termékcsalád univerzális termékeket tartalmaz, amelyek kölyökkutyáknak, macskáknak és más háziállatoknak is alkalmasak. A termékek nem tartalmaznak sls/sles-t, szilikonokat, színezékeket, így a Lapki Lab termékei teljesen biztonságosak mind a tulajdonos, mind a háziállat számára! A Lapki Lab laboratóriumában négylábú szakértőink szagolták és elfogadták!

Lapki Lab sampon hosszú szőrű kutyáknak
A sampon megtisztítja a legfényűzőbb, leghosszabb és legvastagabb szőrzetet is, így puhává és finommá varázsolja. A kifésülés mostantól csak öröm! Csak a legjobbat a kedvenceidnek! A sampon kellemes aromája nemcsak neked, hanem kutyádnak is vonzó lesz.

Lapki Lab sampon rövid és sima szőrzetre
A sampon finoman és hatékonyan tisztítja a szőrzetet a szennyeződéstől, és az öblítés után kellemes illatot hagy maga után. A tisztálkodás rutinját szórakoztató játékká alakíthatod, hogy a kutyád ne csak tiszta, hanem boldog is legyen!

Lapki Lab lemosást nem igénylő kondicionáló spray minden szőrtípusra
A lemosást nem igénylő kondicionáló spray érezhetően lágyítja a szőrt és megkönnyíti a kifésülést és semlegesíti a kellemetlen szagokat, kellemes illatot hagyva a használat után.
Ajánlott a hosszú szőrű kutyák számára alkalmas sampon használatát követően, illetve száraz bundára fürdetések között.
A spray kölyökkutyáknak, macskáknak és más háziállatoknak alkalmas.

Lapki Lab mancs- és szőrtisztító hab.
A légies hab gyengéden és alaposan megtisztítja a kedvenc háziállatod bundáját és mancsait. Az expressz tisztító könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, eltávolítás után kellemes, friss illatot hagy maga után. Négylábú barátod biztosan elégedett lesz!
A hab kölyökkutyáknak, macskáknak és más háziállatoknak alkalmas.

Lapki Lab mancs- és szőrtisztító nedves kendő.
Ahogy kilépsz otthonról, a kedvenced már meg is találta a piszkot? A törlőkendők gyorsan és alaposan megtisztítják a kutya szőrét, mancsait és szemkörnyékét, így kedvenceddel folytathatod a vidám sétát. A kényelmes formátum lehetővé teszi, hogy törlőkendőt magaddal vidd, hátha behívnak valahova vendégségbe!

Ragyogj az ünnepen!

A pillanat, amikor nem csak belülről, hanem kívülről is ragyogsz! Látványos kiegészítő az ünnepi megjelenéshez – csillogó új termékek a Glam Team-től!

Készíts látványos és ünnepi sminket az új Glam Team arc és test csillámmal. A felvitelhez nincs szükség speciális alapra, vagy további ragasztóra, a gélképletnek köszönhetően a csillám felvihető a sminkre. A hosszan tartó fedés hosszú ideig lenyűgöző ragyogást kölcsönöz a megjelenésednek!

Egészítsd ki ragyogó megjelenésedet egy további újdonsággal, a Color & Effect körömlakkkal! A lakkokat különböző módon használhatod: önálló alapként, az egyes ujjak díszítéséhez és kiemeléséhez, valamint a manikűr felső rétegéhez – vidd fel a színes lakkra, és élvezd a hihetetlen csillogást.

Tökéletes tónus!

A Glam Team termékcsalád egyszerre több szépségújdonságot indít el a hibátlan arcszín érdekében. Csak töröld le a tökéletlenségeket a Faberlic segítségével!

Mi az alapja bármilyen sminknek? Természetesen tökéletes alap. Enélkül mind a látványosan festett szemek, mind a ragyogó csábító ajkak “elvesznek”. Néha a hibátlan arcszín – az egyetlen, amire szükséged van, hogy 100% -ra nézz ki.

A Skin Sense ultrakönnyű púder súlytalan fedést hoz létre, és egyenletessé teszi az arcszínt, belülről enyhén megvilágítva. A púder jázmin kivonatot tartalmaz a bőr ápolásához és helyreállításához. A Skin Sense szépségápolási termék nemcsak javítja a tónust, hanem felszívja a faggyút és szabályozza a faggyúmirigyeket – nincs zsíros fény!

Skin Sense simító arcpúder: Blur Effect
A púder Blur-hatást eredményez, kiegyenlíti és kisimítja a bőr mikrobarázdáit. Univerzális bézs szín, bármilyen bőrtónusra megfelelő.

Skin Sense fixáló arcpúder: Invisible Fix
A mattító komplexet és a bambuszport tartalmazó szakértői formula kordában tartja a sminket. Az áttetsző fehér púder bármilyen bőrszínnek megfelel.

Baby Face cushon arcra
Ideje kideríteni, mi is az a “baba bőr”! Az E-vitamin és az írisz-esszencia táplálja a bőrt, hidratáltabbá és rugalmassá teszi. Tökéletesen mattító hatású azonnali átalakuláshoz.
Fedezd fel a szépséged új megjelenését és új aspektusait a Faberlic Glam Team termékcsalád új szépségápolási termékeivel!

Dús és rendezett!

A szemöldök az arc kerete. A jól ápolt szemöldök kifejezőbbé teszi a megjelenést, a smink hatékonyabb, kiemeli az arcvonásaidat. Az utóbbi időben a sűrű szemöldök a népszerű. A stylistok és sminkesek azt javasolják, hogy ne szedjük ki a szemöldökünket, így természetesebb. Bemutatjuk az új Glam Outfit szemöldökformázót! Légy trendi velünk együtt!

Glam Outfit szemöldökceruza
Puha textúrájának köszönhetően a ceruza tökéletesen beállítja a szemöldök alakját és színét. A kupakon lévő kis fésű formál, és a ceruzát a szemöldök teljes hosszában elosztja. Használd az ecsetet a ceruza felvitele előtt és után a tökéletes stílus és az egyenletes szín érdekében.

Glam Outfit ultravékony szemöldökceruza
Az ultravékony 1,5 mm-es vezetővel ellátott ceruza hihetetlen pontossággal utánozza a szemöldök szőrszálait. Nem jön le, nem kenődik el és nem hullik több órán keresztül. A ceruza gazdag árnyalata jól alkalmazza az árnyékolást, így mindig kiváló eredményekre számíthatsz.

Glam Outfit szemöldök rögzítő gél
A szemöldök alakításának újszerű szépségeszköze segít ápolt megjelenést és szép formát alkotni. A gél állaga vizuálisan vastagabbá teszi a szemöldököt, megbízhatóan rögzíti a szőrszálakat, miközben megőrzi természetes megjelenésüket.

Tökéletes tekintet!

Az új Click & Go modellező szempillaspirál innovatív csomagolásban! Gyors, tiszta, harmonikus, profi! Egy kattintás és szempillád dús, hosszú, szétválasztott és tökéletesen fekete. A tökéletes smink egyetlen érintéssel a Faberlic-től!

Ismerd meg a világ első innovatív csomagolását! A Click’n Go modellező szempillaspirál a kupak egyetlen megnyomásával nyílik. Rövid, hullámalakú sörtékkel ellátott szálkefe elsőre tökéletesen megfesti az összes szempillát, jól alkalmazható ázsiai szemvágású lányok számára. A Click & Go szempillaspirál textúrája gyorsan és egyenletesen oszlik el a szempillákon, nyújtott s és strukturált megjelenést kölcsönözve nekik.

Gyors, tiszta, harmonikus, profi! Egy kattintás és szempillád dús, hosszú, szétválasztott és tökéletesen fekete. A tökéletes smink egyetlen érintéssel a Faberlic-től!

Tünde kristály!

Az új női illat, az Elessar Swarovski Crystal De-Art medállal, azonnal elrepít a gyönyörű legendák és mesék világába.

A frissességtől sziporkázó illat egyenesen a tündék világába repít, ahol citrusos illat fogad. A varázslatossága a tárnicsnak, a négylevelű lóherének és a bazsarózsának köszönhető. A fehér cédrus és a pézsma elvarázsol a lágyságával és boldogsággal ajándékoz meg.

Minden palackot SWAROVSKI® CRYSTAL DE-ART medállal egészítünk ki, AURORA BOREALIS (“északi fény”) hatással. A kezedben egy igazi tünde kristályt tarthatsz, amely Elessar névre hallgat.

A medálhoz tartozik egy hitelesítési cédula, Crystals from Swarovski® pecséttel, amelyen megtalálható az egyedi azonosító száma. A cédula másik oldalán található linken keresztül leellenőrizhető a kristály hitelessége, csak írd be az azonosító számát a megfelelő mezőbe.

Végtelen energia!

A Globális Oxigén termékcsalád legjobb innovációi neked és a szépségednek a Faberlic-től! A «Never Stop Energy a jövő technológiája» végtelen energiaforrást hoz létre és indít el.

A Global Oxygen az oxigén kozmetikumok új generációja, amely végtelen energiaforrást indít el az önmegújuláshoz. A Faberlic a jövő technológiáját alkalmazta – Never Stop Energy, amely aktiválja a bőrsejteket. A Never Stop Energy egyedülálló összetevőkön alapul:

A szabadalmaztatott Novaftem-O₂® oxigén komplex néhány perccel az alkalmazás után növeli az oxigén mennyiségét a bőrben, és biztosítja a hosszan tartó szállítását a mély rétegekbe. Felébreszti a bőrt, helyreállítja és támogatja a mikrokeringés rendszerét.

A vezető méregtelenítők – a vitamin (C-vitamin) és a glutation (Glutathione) – megtisztítják az intracelluláris teret, ennek eredményeként fenntartják az egészséges sejtökológiát és fokozzák az oxigén energiává alakításának hatékonyságát. A méregtelenítő szerek védenek az ultraibolya sugárzástól, képernyőfénytől, az ózontól, a légköri toxinoktól. Stabilizálják a sejtek működését stressz alatt is.

Az új Global Oxygen termékek növelik a sejtek energiáját, kitörlik a fáradtság és a stressz nyomait, javítják a bőr tónusát, aktiválják a kollagén és más fehérjék szintézisét, ezáltal kiváltva az önmegújulási és a fiatalító folyamatokat.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.