Termékcsaládok, cikkek

Egyedülálló Oxigén kozmetikumok

Testünk minden sejtjének oxigénre van szüksége a megújuláshoz és az anyagok szintetizálásához. A tudósok világszerte, régóta olyan módszerek után kutatnak, amelyek az oxigént a megfelelő helyre juttatják.

Az áttörést jelentő találmány korábban kizárólag orvosi alkalmazásban részesült, amíg a Faberlic fel nem fedezte a kozmetikumokban való felhasználásának módját. Így jelent meg a szabadalmaztatott Aquaftem® komplexum.

Az oxigén iránti érdeklődés világszerte hatalmas. Évente jelennek meg újabb adatok arról, hogyan szabályozzák az oxigén felvételt a sejtek és a szövetek. Ennek köszönhetően tökéletesíti az oxigén komplexum formuláját a Faberlic Kutatóközpont már 23 éve.

Egyedülálló, szabadalmaztatott technológiák

1997 – Aquaftem® technológia
2007 – Novaftem-O2® technológia
2014 – Air Stream technológia
2017 – 4D-Target technológia
2020 – Never Stop Energy technológia Novaftem-O₂® komplex-szel

A Faberlic oxigén kozmetikumok újabb generációi egyre magasabb oxigén szállítási hatékonysággal bírnak. Textúrájuk lehetővé teszi alkalmazásukat bármilyen típusú, és érettségű bőr esetén. A bennük lévő tápanyagok és vitaminok gyorsan és teljesen felszívódnak. Tisztaság érzetet, extra hidratációt eredményeznek még az érett és dehidratált bőrön is.

A Faberlic oxigénkozmetikumokat hipoallergén formula és a visszafogott illat jellemzi. Ezáltal nagyon érzékeny bőrűek, és az illatokra érzékeny emberek is használhatják.
A Faberlic oxigén kozmetikumok már az ötödik generációnál tartanak. Jelenleg a 4. és 5. generációs oxigénkozmetikumok kaphatók.

Ilyen termékeket máshol nem tudsz vásárolni, csak a Faberlicnél, mert világszabadalommal rendelkeznek, kizárólag a Faberlic gyártja, forgalmazza őket!

4. generációs 4D-Target technológia
Az oxigén-drónokon alapuló technológia négy irányból hat a bőr sejtjeire: telíti az oxigénnel, védi a szabad gyököktől, fokozza a mikrokeringést és serkenti az energiatermelést. Pontosan oda juttatja el az oxigént, ahol a kollagén és elasztin szintézise történik, a kötőszövetek sejtjeibe.

5. generációs Never Stop Energy technológia, Novaftem-O₂® komplex-szel
Gyorsan növeli az oxigén mennyiségét az epidermiszben és a dermiszben, aktiválja a sejteket, hogy azok hatékonyan alakítsák át az oxigént energiává.

Tudtad, hogy Faberlic tagként 20-26%-kal olcsóbban veheted meg a termékeket?

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!
A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Jelentkezési űrlap kitöltése a regihez >> bit.ly/adatok-megadása
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FaberlicAndi

Jelentkezés és/vagy regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot.

Az oxigén kozmetikumok fontossága cukorbetegségben >>
A Faberlic legújabb innovációja a Global Oxygen termékcsalád >>
Teszt! Milyen Global Oxygen kozmetikumot válassz? >>

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.