Faberlic piacnyitás Szerbiában. Faberlic Srbija

Faberlic Szerbia – Faberlic Srbija. Piacnyitás, regisztráció! Hamarosan indul a Faberlic Szerbiában is! A regisztráció elkezdődött!
Szerbiából várom magyarul beszélni tudó törzsvásárlók, tanácsadók és csapatépítők jelentkezését.

A legnagyobb lehetőség, amivel eddig találkoztál!

Ott leszel az elsők között, akik közül a legmagasabb szintű szerbiai igazgatók kikerülnek!
Olyan országból csatlakozol, ahol most kezdődik az értékesítés, és több ezer ember lép be majd a struktúrádba!

Fontos, hogy tapasztalt csapatba regisztrálj

Sokan fogják Szerbiában hirdetni a lehetőséget, de akkor leszel a legsikeresebb, ha nem egy hozzád hasonlóan kezdőhöz csatlakozol, hanem tapasztalt vezetőhöz. Gondolj bele, hogyan tud segíteni neked egy olyan kezdő, mint te, hiszen még neked is sok segítségre lesz szükséged?

Nem számít, hogy melyik országban van a szponzorod, nemzetközi cégről van szó, az számít, hogy tapasztalt vezetőhőz csatlakozz!

Én több éves tapasztalattal rendelkezek. A Faberlicnél 6 hónap alatt lettem igazgató szintű! A csapatomat maximálisan támogatom.

A honlapunk univerzális, néhány beállítás után a saját országodnak megfelelő anyagok lesznek rajta elérhetőek (magyar és szerb nyelven is)!

A regisztráció ingyenes, és kötelezettség mentes!
Nincs kezdőcsomag! Teljesen ingyen kezedhető, végezhető!
16 éves kortól kezdhető!

Faberlic Szerbia regisztráció – biztosítsd a helyed az elsők között!

Töltsd ki most a jelentkezési lapot most, és a kezdésre a segítségemmel már óriási előnyben leszel másokkal szemben, mert folyamatosan tanítani foglak.

  1. Töltsd ki a jelentkezési lapot, legyél az elsők között >> bit.ly/Jelentkezési-lap
  2. Jelölj ismerősnek itt, mert szeretnék infókat átadni (A családom több tagja is hirdeti a lehetőséget, de ha erre a honlapra irányítanak, engem jelölj, én fogok segíteni.)
  3. MIUTÁN kitöltötted a jelentkezési lapot és jelöltél, csatlakozz ebbe a csoportba, hogy a kezdésig is tudjalak segíteni.

Jelentkezz MOST, mindenre megtanítalak, hatalmas előnnyel fogsz indulni!

Faberlic Srbija

Mutatom milyen Faberlic termékekről van szó…

Kozmetikumok, bőr- és hajápolási termékek, körömápolási termékek, dekor kozmetikumok, smink kellékek, francia parfümök, higiéniai termékek, otthoni termékek (háztartási szerek, környezetbarát tisztítószerek, háztartási termékek, konyhai termékek), egészségmegőrző termékek (wellness, súlykontroll, gyógyteák, stb), egészséges élelmiszerek, gyermek-, női és férfi ruházat, fehérneműk, kiegészítők. Itt tudod megnézni az aktuális magyar katalógusokat.

Hatalmas választék, 8000 termék, világszabadalom alatt álló termékek, 275 oldalas gyönyörű katalógusok! Minőség! Pénztárca kímélő árak!

Várom a jelentkezésed, Horváth Sándorné, Andi
Email: faberlicvilag@gmail.com
WhatsApp: +36202596260
Fb: www.facebook.com/horvathneandi
Jelentkezési űrlap regisztrációra: bit.ly/Jelentkezési-lap

.

.

—————– Weboldal felhasználási feltételei —————–

A jelen weboldal és a hozzátartozó űrlap böngészésével a felhasználó a weboldal üzemeltetőjének szellemi termékét képező tartalmakat olvassa. A közzétett információkat kizárólag személyes információ szerzésre használhatja fel. A weboldal üzemeltetője nem járul hozzá a közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy hasonló módon történő átvételéhez, felhasználásához. A jelen feltételek tudomásul vételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog illetékességének is.

Amennyiben a www.faberlicregisztracio.hu weboldal tartalma bizonyíthatóan azonos, vagy hasonló formában átvételre kerül, másolt oldalanként 200.000 Ft/hónap azaz kétszázezer Forint havidíj összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szöveget. A tartalom átvételével a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.