Faberlic Szerbia. Faberlic Srbija

2021 Jún 6-án elindult a Faberlic Szerbiában is! A regisztráció és a rendelés elkezdődött!
Szerbiából várom magyarul beszélni tudó vásárlók, tanácsadók és csapatépítők jelentkezését.

  • Regisztrált Vásárlóként a katalógus árnál 20-26%-kal (és akár sokkal) olcsóbban vásárolhatsz saját részre, vagy eladásra.
  • Tanácsadóként katalógusból értékesítheted a termékeket. Nem csak az árrés lesz a hasznod, hanem élhetsz a rengeteg (csak tagoknak szóló) ajánlattal, lehetőséggel!
  • Vezetőként hálózatépítéssel további jutalékokat, extra jövedelmet szerezhetsz!

A legnagyobb lehetőség, amivel eddig találkoztál!

Ott lehetsz az elsők között, akik közül a legmagasabb szintű szerbiai igazgatók kerülnek ki!
Olyan országból csatlakozol, ahol most kezdődik az értékesítés, és több ezer emberből álló struktúrád lehet!

Faberlic Szerbia regisztráció – biztosítsd a helyed az elsők között!

  1. Töltsd ki a jelentkezési lapot most >> bit.ly/Jelentkezési-lap
  2. Vagy akár azonnal csatlakozhatsz >> bit.ly/hello-faberlic
  3. Jelölj ismerősnek itt, mert szeretnék sok infót átadni, és folyamatosan támogatni!

A regisztráció ingyenes, és kötelezettség mentes!
Nincs kezdőcsomag! Teljesen ingyen kezedhető, végezhető!
16 éves kortól lehet regisztrálni!

Fontos, hogy tapasztalt csapatba regisztrálj

Akkor leszel igazán sikeres, ha tapasztalt vezetőd lesz. Csatlakozz hozzám, több éves tapasztalattal rendelkezek. A Faberlicnél 6 hónap alatt értem el az igazgató szintet! A csapatomat maximálisan támogatom! Szerbiából már több, mint 100-an választottak engem, szeretettel várlak téged is.

Milyen termékeket találsz a Faberlicnél?

Kozmetikumok, bőr- és hajápolási termékek, körömápolási termékek, dekor kozmetikumok, smink kellékek, francia parfümök, higiéniai termékek, otthoni termékek (háztartási szerek, környezetbarát tisztítószerek, háztartási termékek, konyhai termékek), egészségmegőrző termékek (wellness, súlykontroll, gyógyteák, stb), egészséges élelmiszerek, gyermek-, női és férfi ruházat, fehérneműk, kiegészítők. Itt tudod megnézni az aktuális magyar katalógusokat.

Hatalmas választék, 8000 termék, világszabadalom alatt álló termékek, 275 oldalas színvonalas katalógusok! Minőség! Pénztárca kímélő árak!

Várom a jelentkezésed, Horváth Sándorné, Andi
Email: faberlicvilag@gmail.com
WhatsApp: +36202596260
Fb: www.facebook.com/horvathneandi
Jelentkezési lap regisztrációra: bit.ly/Jelentkezési-lap
Regisztráció: bit.ly/hello-faberlic

.

.

—————– Weboldal felhasználási feltételei —————–

A jelen weboldal és a hozzátartozó űrlap böngészésével a felhasználó a weboldal üzemeltetőjének szellemi termékét képező tartalmakat olvassa. A közzétett információkat kizárólag személyes információ szerzésre használhatja fel. A weboldal üzemeltetője nem járul hozzá a közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy hasonló módon történő átvételéhez, felhasználásához. A jelen feltételek tudomásul vételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog illetékességének is.

Amennyiben a www.faberlicregisztracio.hu weboldal tartalma bizonyíthatóan azonos, vagy hasonló formában átvételre kerül, másolt oldalanként 200.000 Ft/hónap azaz kétszázezer Forint havidíj összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szöveget. A tartalom átvételével a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.