Faberlic katalógusok: online és digitális katalógusok

Nézd meg az aktuális Faberlic katalógust! Ne feledd, hogy a regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem! Csak nyerhetsz vele, hiszen regisztrált vásárlóként nem katalógus áron, hanem 20-26% (vagy még nagyobb) kedvezménnyel kapod meg a termékeket, és ha szeretnél (szintén kötelezettség nélkül), lehetsz Tanácsadó, illetve karrier lehetőség is vár rád. Részleteket ezen az oldalon találsz >>

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!

Jelentkezési űrlap kitöltése a regihez >> bit.ly/adatok-megadása
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FaberlicAndi

Jelentkezés és/vagy a regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot.

Aktuális Faberlic katalógus. Érvényes 2022 Április 4 – 24. között

Kattints a képre és megnyílik új oldalon!

Digitális katalógus

A Faberlic cég bevezette a Digitális katalógust, ami jelentősen megkönnyíti a Tanácsadók munkáját, és a vásárlók számára is egy rendkívül kényelmes megoldás. Ez a katalógus mindig aktuális lesz, mert a cég minden kampány elején frissíti, aktualizálja. Csak mentsd el magadnak a fenti linket, és mindig meg lesz az aktuális Faberlic katalógusod!

Mire is használható ez a digitális katalógus?

Ha Tanácsadó leszel, egyszerűen csak küldd át a Digitális katalógus linkjét a vásárlódnak, aki a termékek képeire kattintva egyszerűen, gyorsan össze tudja állítani majd a rendelését. Az elkészült rendelést pedig a katalógus használatával át is tudja majd küldeni neked: Emailben, Messengeren, Viberen, WhatsApp-on … több lehetőség is van: ahogy szeretnétek.

A digitális katalógus segítségével még tematikus katalógusokat is össze tudsz állítani pillanatok alatt. ezzel a lehőséggel a specilis ajánlatok után érdeklődő vásárlóidnak tudsz kedveskedni. Ha csatlakozol, természetesen megtanítalak a funkció használatára.

Kattints a képre és megnyílik új oldalon!

Korábbi Faberlic kampányok katalógusai