Jutalékok, bónuszok, kereseti lehetőségek

Olyan sok lehetőség van a Faberlicnél, hogy felsorolni is sok, nemhogy mindet részletesen bemutatni. Megmutatom a legfontosabb lehetőségeket, és néhányat részletesen bemutatok. Illetve több olyan is van, amit a honlapom más oldalain részletesen leírtam.

Amikor regiztél, részletesen foglak tájékoztatni mindenről, sőt van egy Facebook csoport, és chat, ahol minden infót és segítséget megkapsz.
marketingterv is hasznos infókat tartalmaz, ha szeretnéd megnézni, itt találod: Marketing terv letöltés Pdf formátumban >>

Milyen lehetőségekkel kereshetsz pénzt?

 • Évente 18 katalógus, ami egyúttal 18 fizetést jelent neked, akár Tanácsadó, akár Vezető leszel. Katalógusok >>
 • Kampányonként 100-nál is több akció, promóció! Vásárlásaid során élhetsz a kedvezményekkel, akkor is, ha csak saját részre vásárolsz.
 • 20-26% (sőt akár 50-70%árrés saját vásárlással, vagy tanácsadói munkával.
 • 9 kampányon át tartó start programban, extra kedvezményes áron juthatsz hozzá termék csomagokhoz. Start program >>
 • VIP tagság által extra kedvezményekben részesülsz, minden más kedvezményen felül!
 • Levásárolható jutalékod keletkezik minden kampányban, amikor elérsz 100 pont forgalmat.
 • Igazgatói minősítési bónuszok 165 000 Ft-tól 330 000 000 Ft-ig (akár 2x elérhető minden szintnél)
 • Stabilitási bónuszok 66 000 Ft-tól 264 000 Ft-ig évente!
 • Igazgatói mélységi bónuszok 3-23%, rendszeres, csapatfogalom után járó vezetői bónusz (nem elérhetetlen, sőt!).
 • 330 000 Ft gyors start bónusz (ha 6 hónapon belül eléred az igazgatói szintet)
 • Egyedülálló tanácsadói és vezetői programok, támogatások! Pl. Anyasági és örökbefogadási bónusz, Családi szerződés.
 • Nyereményjátékok, utazási lehetségek, autóprogram is rendelkezésre áll.

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!
A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Jelentkezési űrlap kitöltése a regihez >> bit.ly/adatok-megadása
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FaberlicAndi

Jelentkezés és/vagy regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot.

Árrés

Faberlic tagként alapból minden 6000 Ft feletti rendelésre 20% kedvezményt kapsz. Amennyiben a rendelésed eléri az 50 pontot (*), a következő kampányban már 26% kedvezményed lesz a termékekre, tehát a katalógus árnál ennyivel kevesebbet kell fizetned értük.

Ezen kívül mindig vannak olyan termékek, amikhez sokkal olcsóbban juthatsz hozzá (akár 50-70%-kal is olcsóbban). Vannak olyan jellegű promóciók is, hogy ha 2 terméket vásárolsz, akkor az árból további engedményt kapsz. Minél többet értékesítesz, annál több pénzt tudsz keresni, de természetesen csak saját részre is vásárolhatsz.

(* Mennyi Ft-ot jelent az 50 pont? Erre nincs egységes szabály, mert termékcsoportonként változik a kapható pontok száma. A kozmetikai termékekre általában az vonatkozik, hogy 400 Ft-onként kapsz 1 pontot, míg a ruházatra pl 800 Ft-onként jár az 1 pont. Tehát egy 50 pontos rendelés 20 000 Ft – 40 000 Ft között mozog, de többnyire az alacsonyabb határhoz van közelebb)

VIP tagság! Extra kedvezmények

Rendelj minden kampányban legalább 100 pont értékben, és máris VIP tag lehetsz. A VIP tagság által minden más jutalék, lehetőség mellett további kedvezményekre tehetsz szert. Tartsd meg folyamatosan a VIP tagságodat, és ahogy egyre több ideje VIP tag leszel, úgy egyre több lehetőség lesz elérhető számodra.

VIP előnyök: kampányonként egy, vagy több terméket 70% kedvezménnyel kapsz meg, 50%-os termékminta vásárlási és katalógus vásárlási lehetőség. VIP 3 szint esetén részesülsz a céghez regisztrált tagokból! (Csapatépítőként ez hatalmas lehetőség! Tudsz mutatni olyan céget, amely kiosztja a tagok között a hozzá regizett embereket?) VIP 9 szint esetén az újdonságokat a kampány kezdete előtt 2 héttel korábban meg tudod rendelni… stb.

Faberlic VIP tagság
Faberlic VIP tagság

Karrier szintek, és csapatforgalom után járó bónusz

A csapatod forgalma után kapott jutalékba beletartoznak a te rendelésedért járó pontok és a csapatod által hozott pontok is. A jutalék mértéke (%-a) a csapatod össz. pontszámtól függ. A pontok minden hónapban 0-ról indulnak, hiszen a cég aszerint fizet, hogy adott hónapban milyen forgalom generálódott..

Konkrét összeget nem tudok mondani, hiszen ez havonta változik. Attól függ, hogy hány ember van alattad, mennyi rendelést adtak le, ők vezetők-e, tehát a csoport forgalmából keletkezik-e jutalékuk, és ha igen, mennyi. Példa lentebb.

Faberlic jutalék kiszámolása: Ahány pontod van az adott hónapban, azt be kell szorozni 320-al. A kapott eredménynek annyi százaléka lesz a Te jutalékod, ahány százalékos vagy az adott hónapban az alábbi táblázat alapján.

Példa: ha 1200 pontod van, azzal 12%-os vagy, tehát 1200 x 320 = 384 000 Ft .. ennek kell venni a 12%-át, ami 46 080 Ft, ennyi a jutalékod!
Ha van 3-6, vagy 9 %-os tagod, akkor az ő jutalékuk ebből levonódik, ha nincs akkor mind a tiéd. Elsőre bonyolultnak tűnhet, de nem az, ne ijedj meg, segítek!

Igazgatói bónusz

Ha 3000 pont csoport forgalmat érsz el, akkor a marketingterv szerint a 23%-os bónusz szintre leszel jogosult. Vezetői címed aszerint változik, hogy mennyi közvetlen 23%-os vezetőd van, illetve mennyi pont különbség van köztetek. A különböző igazgatói címeknél különbözőek az igazgatói bónusz százalékai is. Minél magasabb vezetői címed van, annál magasabb vezetői bónusz százalékot kapsz, és annál nagyobb mélységben.

Ahhoz hogy jogosult legyél Vezetői Bónuszra, egy alattad lévő szintén 23%-os vezető után, meg kell lennie egy meghatározott oldaltartásnak (pontkülönbségnek) is.

Anyasági és Örökbefogadási bónusz

Ha gyermeked születése, vagy örökbefogadása pillanatában minimum Igazgató helyettesi rangú voltál (Személyes Csoport Forgalmad legalább 1 500 pont, kedvezményed szintje minimum 15%) az elmúlt év folyamán legalább 8 kampányban, akkor ez a te Bónuszod!

A bónuszt minden saját, vagy örökbefogadott gyermek után megkapod. Kampányonként fizetik, a gyermek születésének, vagy örökbefogadásának pillanatától számítva 1 évig. Ezalatt a saját, személyes forgalmadnak minden kampányban el kell érnie az 50 pontot.

Anyasági és örökbefogadási Bónusz összege

 • 171 000 Ft / év, ha a családban megszületik (vagy örökbe fogadással bekerül) az első gyermek,
 • 342 000 Ft / év, ha a családban megszületik (vagy örökbe fogadással bekerül) a második, harmadik vagy sokadik gyermek.

Az Anyasági és Örökbefogadási bónusz maximális összege nem függ a gyermekek mennyiségétől (ha egyszerre 2 vagy több gyermek született). Összege 18 000 Ft kampányonként. Amikor az idősebb gyermek betöltötte a 14. életévet, a bónuszt már csak csak az újszülöttre számítják.

A bónuszt a Faberlic céggel szerződést kötött tagok kapják, akár Családi szerződés alapján is (ha a Családi szerződés a gyermek születését megelőző 9 hónappal korábban elkezdődött).

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!
A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Jelentkezési űrlap kitöltése a regihez >> bit.ly/adatok-megadása
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FaberlicAndi

Jelentkezés és/vagy regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot.