Ajánlatok

Nemzetközi üzletépítéshez, új tagok számára!

Csatlakozz most a Faberlichez, mert a cég hatalmas kedvezménnyel támogatja az új tagokat, több európai országban.
Ezek közül itt Ausztriát és Németországot (és Romániát) szeretném kiemelni.

A lehetőség egyelőre 2021. Febr. 21-ig érhető el! Maximum 2 hetes hosszabbítás fordulhat elő, de ez már az akció sikerességétől függ!

Mit jelent ez az akció?

Amennyiben most 100 Euróért vásárolsz Faberlic termékeket, az árból kapsz 20% kedvezményt, azaz már csak 80 Euró a fizetendő.
Ezen kívül a cég most elenged 50 Eurót (amit a végösszegből le is vonnak), tehát csak 30 Eurót kell fizetned + szállítási költséget.
A szállítási díj az 50 Euró alatti rendelésekre 4 Euró

Összesen 34 Euróba fog kerüli a 100 Eurós vásárlásod, szállítással együtt!

Hogyan veheted igénybe?

  • Regizz itt bit.ly/FaberlicAndi Febr. 1 – 21 között, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot bit.ly/adatok-megadása és megcsinálom.
  • Add le, és fizesd ki a rendelésed legkésőbb Február 21 délig – ilyen egyszerű!

Ez még nem minden! Ha a következő kampányban is rendelsz, legalább 18 Euró értékben, a cég megajándékoz egy karboxiterápiás szettel. Az ajándékról itt találsz infót >>

Mit jelent a regisztráció?

A regisztráció teljesen ingyenes és kötelezettség mentes! Nincs kötelező rendelés sem, nem kötelező értékesteni, és csapatot építeni sem!
Ha csak saját részre vásárolnál, akkor és olyan mennyiségben rendelsz, amikor szeretnél, viszont tagként mindig, minden 18 Euró feletti vásárlásból 20% kedvezményt kapsz!

A regisztráció egyben mukalehetőség is!

A regisztrációval arra is jogosult leszel, hogy Tanácsadóként pénz keress a termékekkel.
SŐT! Akár nemzetközi karriert is építhetsz, hiszen a Faberlichez 41 országból, köztük 33 európai országból lehet csatlakozni.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.