MIÉRT hozzám regizz?

Gondoltál már rá, hogy regisztrálsz a Faberlichez? Na de miért éppen hozzám csatlakozz?

2003 óta egyéni vállalkozó vagyok (2007-től főállásban), tehát már régóta a saját lábamon állok. 2017-ig kizárólag online munkát végeztem, most is ez a fő tevékenységem, amit imádok! Több éve működő webáruházam van + online marketinggel is foglalkozom, tehát egy rutinos és biztos háttér lesz mögötted.

Sajnos sokan meggondolatlanul csatlakoznak, hirdetnek néhány hónapig, majd ráunnak és továbbállnak, a csapatuk tagjai pedig segítség nélkül maradnak. Az ilyen emberek nem is tudnak ellátni téged a szükséges infókkal, pedig ez az alapja mindennek. Sokan azért hagyták abba a tanácsadói munkát, vagy a csapatépítést, mert eltűnt a szponzoruk, nem volt, aki segítsen nekik. Én itt leszek!

A Facebookon van egy Faberlic munkacsoportom, és chatem, ahol segítem a csatlakozókat. Folyamatosan közzéteszek minden olyan infót, ami segíti az előre jutásodat. Több, előre megírt tájékoztató anyagom van, ami szintén nagy segítség lesz! Amint regisztráltál, meghívlak a csoportba és a chatbe is.

Ennek a Facebook csoportnak akkor is hasznát veszed, ha csak saját részre vásárolsz. Komáromban személyesen is tudok segíteni, de természetesen mindenhonnan várok jelentkezőket, hiszen 33 európai országból tudsz regisztrálni.

A másik és talán legfontosabb ok: ha hozzám regisztrálsz, nem kezdőhöz csatlakozol. A Faberlicen kívül is több éves MLM tapasztalattal rendelkezem (Nem csak Magyarországon, hanem Romániában és Szerbiában is nagy csapatom van). Ahhoz, hogy sikeres legyél – főleg, ha te is szeretnél vezető lenni -, fontos, hogy rendelkezz azzal a tudással, amivel majd a te embereid is előre viszik a csapatodat.

A sikerhez vezető a tudást meg kell szerezned, és át kell tudnod adni, de ha egy kezdőhöz regisztrálsz (vagy olyanhoz, aki nem gondolja komolyan), ez bizony nem, vagy csak iszonyú nehezen fog menni. Túlzás nélkül ki merem jelenteni, hogy nem nagyon találsz még egy olyan szponzort, aki hozzám hasonló mértékben támogatja a csapatát!

A Facebookon itt találsz meg >> https://www.facebook.com/horvathneandi Bátran vedd fel velem a kapcsolatot, írj, kérdezz, szívesen segítek!

Érdekel a lehetőség? Ezen a jelentkezési űrlapon megadhatod, hogy melyik lehetőség érdekel elsősorban.
Mivel a regisztráció ingyenes és nincs kötelező vásárlás sem, jelentkezz bátran regisztrációra itt. bit.ly/adatok-megadása >>

Ha pedig te szeretnéd elvégezni a regisztrációt, itt megteheted. bit.ly/FaberlicAndi >>

A kitöltött űrlap alapján beregisztrállak, és utána felveszem veled a kapcsolatot, a választott érdeklődés alapján küldök neked tájékoztatást.
Bővebb infó a regisztrációról. Faberlic regisztráció >>