Miért válaszd a Faberlic céget, termékeket?

Faberlic gyár

A Faberlic cégről és a termékekről…

A Faberlic vállalat 2003-ban lépett a nemzetközi piacra, és már 41 országban értékesít. Közel 8 millió felhasználó napi szinten használja Fabelic termékeket! A Faberlic több mint 8000 terméket gyárt, és 32 szabadalommal rendelkezik. A világ illatszer- és kozmetikai társaságainak ranglistáján a Top 100-ban foglal helyet (jelenleg a 31. helyen áll).

A Faberlic együttműködik vezető európai gyártókkal, pl. olasz dekorkozmetikumok gyártóival, híres francia parfümkészítőkkel, és kizárólag minőségi nyersanyagok beszállítóival dolgozik.

Híres, máshol nem kapható termékek…

A cég az egyedi, szabadalmaztatott oxigéntartalmú kozmetikumok gyártója, amelyek oxigénnel látják el a bőr mélyebb rétegeit.

A Faberlic kozmetikumok aduásza az egyedülálló oxigénkomplex (Aquaftem®, Novaftem – O2 ™), amely képes oxigént juttatni közvetlenül a bőrsejtekbe. Ez az összetevő a Puscsinói Szovjet Tudományos Akadémia Sejtbiofizikai Intézetének fejlesztésén alapul.

Az Aquaftem® oxigénkomplex előállítását és alkalmazását a kozmetikumokban, valamint a kozmetikumok sok más egyedi összetevőjét szabadalmaztatták, ezek kizárólag a Faberlic kozmetikumok alkotóelemei.

A Faberlic termékek teljes választéka: bőr- és hajápoló termékek, exkluzív francia parfümök, dekor kozmetikumok, környezetbarát tisztítószerek, otthoni és egészségügyi termékek, gyermek-, női és férfi ruházat, fehérneműk, kiegészítők és cipők.

Nem végeznek állatkísérleteket!

Nem tesztelnek állatokon
Nem tesztelnek állatokon!

A gyárról…

A vállalat moszkvai gyára több, mint 45 ezer négyzetméteres, és a legújabb technológiával van felszerelve.

A vállalat saját, európai minőségi szabványokon alapuló gyártással rendelkezik. A termelés a legkorszerűbb és környezetkímélő csomagoló berendezésen zajlik. A Faberlic gyár az egyik legnagyobb kozmetikai vállalkozás Oroszországban.

Az automatizált gyártási folyamat, csúcstechnológiák felhasználásával lehetővé teszi kiváló minőségű termékek előállítását. Minden terméket kötelezően tesztelnek a GOST és a SanPiN standardok szerint. A Faberlic szerepel a környezetbarát és biztonságos termékek gyártóinak állami nyilvántartásában.

Munka szempontjából…

Fontos szempont még az is, hogy a cég kiváló marketing tervvel rendelkezik, ami alap feltétele annak, hogy te is megtaláld a számításodat!
A Faberlic nagy múltú, innovatív, megbízható, fizetőképes, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a lehetőségből!

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!
A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Jelentkezési űrlap kitöltése a regihez >> bit.ly/adatok-megadása
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FaberlicAndi

Jelentkezés és/vagy regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot.