Ajánlatok új tagoknak

Elessar parfüm AJÁNDÉKBA az ELSŐ rendelésedért! (Nov. 16 – 29)

Az Elessar parfüm a 18 katalógus újdonsága lesz! Minden üvegcse egy AURORA BOREALIS (sarki fény) hatású SWAROVSKI® CRYSTAL DE-ART* medállal van kiegészítve! A kezedben egy igazi tünde kristályt tarthatsz, amely Elessar névre hallgat. Egyetlen szempillantás alatt egy mesebeli és legendás világába repít téged.

*Minden egyes medálhoz tartozik egy hitelesítési cédula, Crystals from Swarovski® pecséttel, amelyen megtalálható az egyedi azonosító száma. A cédula másik oldalán található linken keresztül leellenőrizhető a kristály hitelessége, csak írd be az azonosító számát a megfelelő mezőbe.

Hogyan lesz ajándék neked ez a csodálatos ÚJDONSÁG? Így szerezheted meg:

  • Regizz itt bit.ly/FaberlicAndi November 16 – 29 között, vagy töltsd ki a jelentkezési űrlapot bit.ly/adatok-megadása és megcsinálom én a regit. *
  • Rendelj November 16 – 29 között Faberlic termékeket legalább 12 000 Ft értékben (ez tag áron 9600 Ft lesz).
  • A következő kampányban (NOV 30 – DEC 20 között) egy legalább 6000 Ft-os (tag áron 4800 Ft) rendeléssel megkapod az Elessar parfümöt ajándékba.

* A Faberlic regisztráció INGYENES, nincs kötelező rendelés, és nem kötelező értékesítened sem a termékeket! Akkor vásárolsz, amikor szeretnél! Viszont regisztráció után 20-26%, vagy akár még több kedvezményt kapsz a katalógus árból! Lehetsz tanácsadó is, aki a termékek értékesítésével plusz bevételhez jut, sőt még több lehetőség is vár rád a Faberlicnél! Ha én csinálom meg a regisztrációt, utána felveszem veled a kapcsolatot és segítek. Hatalmas választék, rengeteg akció vár rád! Szeretni fogod! Bővebb infó a regisztrációról >>

A frissességtől sziporkázó illat egyenesen a tündék világába repít, ahol citrusos illat fogad. A varázslatossága a tárnicsnak, a négylevelű lóherének és a bazsarózsának köszönhető. A fehér cédrus és a pézsma elvarázsol a lágyságával és boldogsággal ajándékoz meg.

Szerezd meg INGYEN!

AJÁNDÉK 50 ml-es Elessar parfüm
AJÁNDÉK 50 ml-es Elessar parfüm

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.