Faberlic újdonságok

2020 / 15-ös Faberlic katalógus újdonságai

Újdonság! Gyapjús harisnyanadrág pamutból, 120 den vastagság, szürke melange és fekete színben

Próbáld ki a Faberlic újdonságát! A 120 den vastagságú harisnyanadrág hozzáadott gyapjúval, és semmi másra nem fogod elcseréli! A helyesen megválasztott harisnyanadrág melegen tart hideg időben, és lehetővé teszi, hogy a rossz idő ellenére viselhesd kedvenc ruhádat. A kombinált összetétel gyapjú hozzáadásával ideális az őszi-téli szezonban. Kényelmes illeszkedés, lapos varratok és megerősített lábujjrész az egész napos kényelem érdekében.

gyapjús harisnyanadrág

Meleg Faberlic újdonságok

  • Strasszos sapka, fekete, kék
  • Hópehely mintás sapka kék, smaragdzöld
  • Hópehely mintás kesztyű kék, smaragdzöld
  • Gyapjú kesztyű díszítéssel fekete, bordó

Válassz egy kiegészítőt, amely megfelel a felsőruházatodhoz. A ruhatár alap darabjaival ellentétben a kiegészítők képesek hangsúlyosabbá tenni és kifejezőbbé, hatékonyabbá és stílusosabbá varázsolni a megjelenést. Minden csak rajtad és a te fantáziádon múlik.

A legsokoldalúbb fejfedő természetesen a kötött sapka. Kényelmes, praktikus viselet és változatos, sikeres modellt választva, a legszerényebb megjelenéssel is a figyelem középpontjába kerülhetsz. A Faberlic kötött sapkáinak új modelljei különböző méretű strasszokkal vannak díszítve, és különböző színekben készülnek, így könnyen kiválaszthatod a ruhádnak megfelelő modellt.

Az őszi-téli időszak legkötelezőbb kiegészítője természetesen a kesztyű. Az új modellek lehetővé teszik az érintőképernyős technológia használatát anélkül, hogy le kellene venni. A kesztyűk ugyanolyan stílusban készülnek, mint a sapkák. Szerezd meg egyben a szettet, élvezd a csodáló pillantásokat idén ősszel.

Meleg Faberlic újdonságok

Újdonság! Deline szőrtelenítő termékek

  • Deline „Orchidea és murumuru olaj” borotvahab
  • Deline „Orchidea és murumuru olaj” borotválkozás és szőrtelenítés utáni krém
  • Deline „Orchidea és murumuru olaj” borotválkozás és szőrtelenítés utáni tonik
  • Deline „Orchidea és murumuru olaj” szőrtelenítő viaszcsíkok
  • Deline „Orchidea és murumuru olaj” szőrtelenítés utáni tisztító olaj

A szőrtelenítés finom és egyéni megközelítést igényel, a kezelés sikere a szőr szerkezetétől, a fájdalomküszöbtől és az életmódtól függ. Az új Deline termékek maximális eredményt garantálnak a tökéletesen sima bőrért folytatott küzdelemben egyetlen felesleges szőrszál nélkül.

A depilációra szolgáló viaszcsíkok könnyen eltávolítják a legrövidebb és legfinomabb szőrszálakat is, anélkül, hogy felsértenék a bőrt. A Faberlic Deline sorozat akár 28 napra simává teszi a lábakat. A szépségkezelés után szükséges a bőr megnyugtatása, a szőrtelenítés után használj speciális tisztító olajat. Az orchidea kivonat enyhíti az irritációt, míg a brazil Murumuru olaj mélyen táplálja és hidratálja a bőrt.

A Deline szőrtelenítés utáni krém segít tartóssá tenni a nyugtató hatást. Az oxigén komplexnek és az olajoknak köszönhetően a termék hatékonyan lágyítja az irritált bőrt, valamint lassítja a szőr növekedését és elvékonyítja azokat, csökkentve az ismételt szőrtelenítés és borotválkozás gyakoriságát.

A Deline speciális borotválkozási gélje segít meghosszabbítani a simaság érzetét, tökéletesen csúszik a borotva, és megvédi a bőrt az apró vágásoktól a borotválkozás közeben. A benőtt szőrszálak megelőzése érdekében borotválkozás és viasz után próbáld ki a speciális tonikot. Az emulzió glikolsavat és tejsavat tartalmaz. A tonik gyengéden hámlasztja a bőrt, szabad szőrnövekedést biztosít. Alkalmas napi használatra.

Deline szőrtelenítő termékek

Újdonság! Beauty Café termékek

  • Beauty Café Áfonyás cupcake tusfürdő
  • Beauty Cafe Áfonyás cupcake tápláló kézrém
  • Beauty Cafe Áfonyás cupcake habfürdő
  • Beauty Cafe Lime sörbet bőrradír
  • Beauty Cafe Lime sörbet tápláló kézkrém
  • Beauty Cafe Banános hab habfürdő
  • Beauty Cafe Banános hab tápláló kézkrém
  • Beauty Café Málnás milfey tusfürdő
  • Beauty Cafe Málnás milfey tápláló kézkrém
  • Beauty Cafe Málnás milfey testápoló szuflé
  • Beauty Cafe Málnás milfey bőrradír

Merülj el egy finom desszerteket kínáló francia kávézó hangulatában. Próbáld ki a Beauty Café új, szédítő édes ízeit: „Áfonyás Cupcake”, „Lime Sörbet” és „Bananos Hab”.

A Beauty Café illatos tusfürdők nemcsak felvidítanak a tisztálkodás során, hanem teljeskörű ápolást nyújtanak. A termékek nem szárítják a bőrt, finoman tisztítják a bőrt, és használat után nem hagynak filmszerű érzetet. A meleg fürdőben ázás szerelmeseinek különösen tetszeni fog a sűrű és tartós hab, amelyet felhőhöz hasonlóan minden oldalról körbeölel. Higiéniai és kozmetikai termékek – testradír és szuflé, tápláló kézkrém – segít fenntartani a bőr egészségét.

Az új, Faberlic Beauty Café sorozat kifinomult ésélénk kivitelben, ergonomikus csomagolásban. A termékek minden bőrtípusra használhatók. Kényeztesd magad kalóriamentes francia desszertekkel a Faberlic-től! Érezd azt a pillanatot, amikor a bőröd azt mondja, hogy: «O-LA-LA!»

Faberlic Beauty Café

Újdonság! Winter Care téli hajápolás

  • Winter Care maszk minden hajtípusra
  • Winter Care Dupla táplálás balzsam minden hajtípusra
  • Winter Care samponbalzsam 2 in 1 minden hajtípusra

Télen a haj különleges ápolásra és extra gondoskodásra szorul. A hideg hőmérséklet és a száraz beltéri levegő negatívan befolyásolja a haj szerkezetét, gyenge és fakó lesz. A sapka viselése töredezi és statikus elektromossággal tölti fel a hajat, az „üvegházhatás” miatt a fejbőr gyorsabban felmelegszik és szennyeződik. A tél – igazi kihívás!

A speciális téli ápoló termékek megmentik és megőrzik a haj egészségét. A termékekben található aminosavak mélyen behatolnak és helyreállítják a haj szerkezetét, hatékonyan védenek a negatív környezeti tényezők ellen. Ajándékozd meg hajad egészséges ragyogással és professzionális ápolással az új, „téli terápiás” technológiával rendelkező EXPERT termékekkel:
A sampon-balzsam 2 in 1 minden típusú hajat gyengéden megtisztít a a szennyeződésektől, fenntartja a vízegyensúlyt, táplálja és kondicionálja a hajat teljes hosszában.
A balzsam minden hajtípusra kiegészíti és fokozza a sampon hatását, erősíti a haj szerkezetét, puhává és fényessé teszi. Alkalmas gyakori használatra.
A maszk minden hajtípusra mélyen táplálja a hajat és a fejbőrt, visszaadja a haj természetes fényét, amitől sokáig szép és selymes lesz.

A Faberlic Winter Care termékcsalád alkalmas minden hajtípusra. Próbáld ki az univerzális hajápolási termékeket most. Te és a hajad szeretitek a telet!

Faberlic Winter Care termékcsalád

Újdonság! N4W tiszta bőr formula, pattanások, mitteszerek ellen

  • N4W 4 in 1 mattító krém
  • N4W 4 in 1 korrektor
  • N4W 4 in 1 tisztító habgél
  • N4W 4 in 1 krém miteszerek ellen
  • N4W 4 in 1 tisztító maszk

Az N4W új kozmetikai termékcsalád bőrápolásra, kifejezetten a fiatal lányok és fiúk számára 12 éves kortól. A termékek összetevői hatékonyan és kompromisszumok nélkül küzdenek az egészséges és tiszta bőrért.

Zn PCA – pirrolidon-karbonsav cink-sója. Természetes komponens, amely csökkenti a faggyútermelést és javítja a mirigyből történő kiáramlását, valamint felgyorsítja az új sejtek újjáélesztésének és a régiek elhullásának folyamatát. A Zn PCA gátolja a miteszerekben és pattanásokban szerepet játszó baktériumok szaporodását. Biztonságos fertőtlenítő a bőr számára, megtartja a nedvességet, simává és feszessé teszi a bőrt.

TASMÁN BORS – TAZMAN PEPPER™
A növényt a tasmániai és ausztrál őslakosok széles körben alkalmazták a népi orvoslásban gyógyszerként és kiegészítőként. A világ legegészségesebb borsának tartják. Meglepő az a tény, hogy a tasmán bors kivonat nyugtató hatású, kiküszöböli a kényelmetlenséget és az égő érzést, enyhíti a gyulladást és a bőrirritációt.

  • A 4 in 1 tisztító maszk gyengéden hámlaszt, tisztítja a pórusokat és enyhíti a kellemetlen érzést a bőrön. Használható maszkként, bőrradírként és napi tisztításhoz.
  • A mitesszerek elleni 4 in 1 tonik segít eltávolítani a mitesszereket, a szűkíti pórusokat és csökkenti a faggyútermelést.
  • A 4 in 1 mattító krém normalizálja a faggyútermelést, mattítja a bőrt, kiegyenlíti a tónust és hidratálja a bőrt.
  • A 4 in 1 korrektor azonnal elfedi a hiányosságokat, szabályozza a faggyútermelést, segít eltávolítani a mitesszereket és enyhíti a kellemetlen érzést.
  • A 4 in 1 tisztító habzselé eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyút, alkalmas a smink eltávolítására, intenzíven hidratál és komfortérzetet ad.

Fedezd fel a bőr egészségének és tisztaságának új formuláját a Faberlickel.

N4W tiszta bőr formula, pattanások, mitteszerek ellen

Újdonság! EXPERT termékcsalád, ránctalanító szérumok

  • Expert „Ránc stop” koncentrátum arcra
  • Expert „Korrektor mély ráncokra” szérum arcra

Az arc az agresszív külső környezeti hatásoknak többszörösen ki van téve, mint a test többi része. Ezenkívül az érzelmek, amelyeket az ember átél és reprodukál, szinte mindig az arckifejezéseken keresztül közvetítődnek. Nem meglepő, hogy éppen ott jelennek meg az első ráncok.

A Faberlic Vállalat a bőrgyógyászok irányításával kifejlesztette „A bőr fiatalossága és feszessége” programot, amelynek célja a fiatalító és esztétikai szépségápolás. Önök előtt áll most a népszerű szalonkezelések modern alternatívája.

„Stop ráncok” Peptide Complex koncentrátum – a botox nagyszerű házi alternatívája. A termék szabadalmaztatott sYN®-AKe peptidet tartalmaz. Lehetővé teszi az arcizmok lazítását anélkül, hogy elveszítené az arckifejezésekkel való érzéskifejezés képességét, csökkenti az izomösszehúzódások intenzitását, kisimítja a finom és közepes ráncokat, fenntartja és meghosszabbítja az injekciók hatását.

„Mélyránckorrekció” Hyaluronic szérum – a hialuron töltőanyagok hatékony otthoni alternatívája. A szérum összetevői gyors és hosszan tartó ráncfeltöltő hatást biztosítanak. A készítmény kisimítja a mély ráncokat, intenzíven hidratál, helyreállítja a bőr tónusát és rugalmasságát. Az eredmény az alkalmazás után néhány órán belül látható.

A „Bőr fiatalsága és feszessége” komplex program gyengéden eltávolítja a korral járó és mimikai ráncokat, hidratálja és javítja a bőr állapotát.

EXPERT termékcsalád, ránctalanító szérumok

Újdonság! First Class smink termékcsalád

  • First Class Glam Team volumen szempillaspirál
  • First Class alapozó

First Class új smink termékcsalád – a tökéletes sminked egyetlen érintéssel! A termék kiváló textúrákon és formulákon, valamint az INTERCOSHINE olasz cég szabadalmaztatott technológiáján alapszik. Merülj el az első osztály világában a Glam Team termékcsalád mennyi szép sminkjével.

Volumen szempillaspirál – Emeld a szempilláid egy magasabb szintre!
Ultrafekete szempillaspirál a hihetetlenül dús szempillákhoz. Az egyenes vágású szálkefe egy mozdulattal megemeli és megfesti a pillákat. Az összetétel egyedülálló polimerjei egyenletes, hosszan tartó fedést biztosítanak, anélkül, hogy lehullanának és nyomot hagynának a szem körül. A szempillaspirál gyönyörű “rókaszem” hatást kelt – a pillák maximális megnyújtása a szem külső sarkáig.

2 in 1: Hidratáló alapozó – Hagyd el a tökéletlenség poggyászát!
A termék fő előnye a rugalmas textúra, amely nem csomósodik a bőr redőibe. Az ultrapigmentált textúra elfedi a hiányosságokat és hibátlan matt felületet hoz létre, míg az INTERCOSHINE technológia hosszan tartó, kényelmes fedést biztosít. A nagyméretű, kényelmes applikáló segítségével egyszerre kétféle alapozóként alkalmazható. Tökéletes matt finish és SPF30 napelleni védelem egyben. Próbáld ki a First Class elsőosztályú kozmetikumot most!

First Class új smink termékcsalád

Tudtad, hogy Faberlic tagként 20-26%-kal olcsóbban veheted meg a termékeket?

Csatlakozz te is, vásárolj olcsóbban és/vagy keress pénzt a Faberliccel!
A regisztráció ingyenes, és nincs kötelező vásárlás sem!

Jelentkezési űrlap kitöltése a regihez >> bit.ly/adatok-megadása
Ha te végeznéd el a regisztrációt, itt teheted meg >> bit.ly/FaberlicAndi

Jelentkezés és/vagy regisztráció után felveszem veled a kapcsolatot.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.