Faberlic újdonságok

2020 / 16-os Faberlic katalógus újdonságai

Finom és egészséges újdonságok! A Nechaev Family Club termékei…

Kész megoldások reggelire, ebédre és vacsorára.
Vitaminokban és nyomelemekben gazdag, bambusztrosttal dúsított ételek feledhetetlen aromával, lédúsan, és gazdag ízvilággal járulnak hozzá az egészségedhez. A bambuszrost az élelmi rost egyedülálló forrása: ez a hipoallergén élelmi rost nem irritálja a gyomrot, hozzájárul a hosszantartó telítettséghez, javítja az anyagcserét. A csomagok 3, vagy 5 adagot tartalmaznak

Nechaev Family Club termékei >>

  • Tök-lencse krémleves
  • Hajdina kása tök és lenmaggal
  • Babkrémleves füstölt paprikával
  • Perlotto gombával
  • Curry leves lencsével
Faberlic Nechaev Family Club ételek

„5 superfood” csokoládé
Kifinomult ét- és tejcsokoládé a kedvenc gyümölcseiddel és mogyoródarabokkal. Minden tábla csokiban egyedülálló “5 superfood” komplexum található a fiatalság és a szépség érdekében. Kalóriaszegény, cukormentes csokoládé, mely kockánként mindössze 16 kcal!
Superfood = nagyon magas tápanyagtartalommal rendelkező élelmiszerek, amelyek óvják a szépségünket és aktívan ellenállnak az öregedéssel szemben.

Nechaev Family Club termékei >>

  • Cukormentes tejcsokoládé áfonyával és dióval
  • Cukormentes tejcsokoládé mangóval
  • Cukormentes tejcsokoládé eperrel és mogyoróval
  • Cukormentes étcsokoládé cseresznyével és kesudióval
  • Cukormentes étcsokoládé málnával és mandulával
Faberlic Nechaev Family Club csokoládék, csokik

„LONG LIFE” tea
A Long Life termékcsalád flavonoidokban* gazdag teája az egészség forrása. A kifinomult teakeverékek lédús bogyós, aromás gyümölcsökkel és superfooddal vitalitással és pozitivitással töltenek fel! Élvezd a Long Life tea minden egyes csészéjét!
*A flavonoidokat antioxidánsoknak is hívják, és ugyanolyan fontosak, mint a vitaminok és ásványi anyagok. Bogyós- és egyéb gyümölcsökben, zöldségekben és gyógynövényekben is jelen vannak, javítják az anyagcserét és pozitív hatással vannak az idegrendszerre.

Nechaev Family Club termékei >>

  • „Vaníliás alma” fekete tea édesgyökérrel
  • „Mogyoró” oolong tea gesztenyekivonattal
  • “Eper-méz” tea sagan-dail kivonattal
  • „Keleti kakukkfű” fekete tea kardamommal és gesztenyekivonattal
  • “Narancs és fűszerek” fekete tea kálmossal
  • „Narancsos trópus” tea hibiszkusszal és kasvirággal
  • „Vaníliás rooibos” tea zsályával és steviával
Faberlic Nechaev Family Club teák

LUNICA termékcsalád

LUNICA – holdvirág olajat és prebiotikumokat tartalmazó, intim higiéniai termékcsalád. A kellemes és lágy textúrák gyengéd virágillattal gyengéd tisztítást, hidratálást és hosszantartó kényelmet biztosítanak. A termékcsalád termékei fenntartják az intim zóna mikrobiomjának egészséges egyensúlyát, serkentik a jótékony mikroflóra fejlődését.
Mindegyik termék Hipoallergén, SLS/SLES- és parabénmentes!

Tisztító intim higiéniai krémgél
A lágy krémgél gyengéden tisztít és fenntartja az intim zóna mikrobiomjának egészséges egyensúlyát. Megismételhetetlen friss érzést és megbízható védelmet biztosít az egész nap folyamán.

Intim higiéniai tisztító hidrofil olaj
Az illatos olaj kíméletesen tisztítja meg az intim részt, helyreállítja a bőr természetes hidratációs egyensúlyát. A termék egyenletesen eloszlik a száraz bőrön, a vízzel való kölcsönhatása során pedig gyengéd emulzióvá változik. Az olaj könnyen lemosható és hosszantartó kellemes érzést biztosít.

Intim fátyol permet
A kellemes textúrájú gyengéd permet friss érzéssel, hidratációval és kíméletes ápolással ajándékozza meg a bőrét, mindemellett könnyed virágillatot hagyva maga után. A termék fehérneműre vagy bőrre használatos, nem kell lemosni.

Ápoló krém intim részekre
Egy kiváló termék az intim zóna gyengéd bőrének ápolására. A krém hosszantartó hidratációt és kellemes érzést nyújt a bőrnek, lágyítja, valamit segít semlegesíteni a kellemetlen

Faberlic Lunica termékcsalád

Hihetetlen volumen! Glam’n More szempillaspirál.

Glam’n More szempillaspirál, a speciális kefének köszönhetően panorámás volument biztosít, szétválasztja és megemeli a szempillákat. A szempillaspirálban található speciális peptidek serkentik a szempillák növekedését, a kollagénszintézis révén pedig erősebbé teszi a szempillákat. A spirál különleges formája meghosszabbítja a szempillákat és nagyszerű volument biztosít. A lapos homorú oldal speciális, horgos sörtéi ideálisan egyenletes színt biztosítanak a szempillák tövénél.

Próbáld ki a Faberlic Glam Team termékcsalád újdonságát és legyen a tekinteted luxus kivitelű!

Faberlic Glam'n More szempillaspirál
Glam’n More szempillaspirál

BLONDE ICON hajápolási termékcsalád

Az új BLONDE ICON hajápolási termékcsalád speciálisan a nemes, hideg árnyalatú szőke hajszínre lett kifejlesztve. Az összetételében Kerestore™ 2.0 aktív komplexum és zafírpor található.

Kerestore™ – keratin, szerkezetileg közel áll a haj struktúrájához, felismeri és helyreállítja még a legsérültebb területeket is. A Croda (Nagy-Britannia) vállalat kutatási eredményei alapján az adott fajta keratin minden egyes hajszálat 5%-kal vastagabbá tesz.

A zafírpor vasban és titánban gazdag, így különleges kék színt kölcsönöz. A zafírpor serkenti a kollagénszintézist, selymessé teszi hajat és értékes ragyogással látja el.

Sampon a sárgaság semlegesítésére
Lila pigmentet tartalmaz a szőkített haj nemes és hűs színének fenntartása érdekében. Megakadályozza a nem kívánt sárga árnyalatot. Alkalmas gyakori használatra.

Regeneráló balzsam szőkített hajra
Hatékonyan állítja helyre a haj sérült részeit, erőssé és széppé varázsolja a hajat. Használd a BLONDE ICON sampon sárgaság semlegesítő hatásának rögzítéséhez.

Regeneráló szérum szőkített hajra
Az innovatív formulájú szérum megszünteti a szőkített haj szárazságát és törékenységét. Használd minden hajmosás után.

Faberlic Blondie Icon

Lip Charm szájfény Ragyogó bűvölet!

Új fegyver a szépségarzenálban a Lip Charm szájfény. Legyél szemet gyönyörködtető! Az új Faberlic szájfény kihangsúlyozza a hangulatod és törvényszerűen vonzza a gyönyörködő tekinteteket!

A különleges LIPerfection O komplexum ápolja, hidratálja az ajkakat, kisimítja a felületüket, kihangsúlyozottabbá és precízebbé teszi a kontúrokat. A szájfény gyengéd textúrája E-vitaminnal súlytalan és kényelmes bevonatot hoz létre, kisimítja az apró ráncokat és óvja a bőr feszességét.

5 fényes és 5 csillogó árnyalat kellemes erdeigyümölcsös aromával, minden kozmetikai táskában ott a helye! Tökéletes megjelenést kölcsönöz ajkaidnak, amelytől egyszerűen lehetetlen elszakadni.

Lip Charm szájfény

L.OVE termékcsalád

L.OVE termékcsalád – új, lanolinos kozmetikai termékcsalád a haj és a bőr gyengéd ápolása érdekében. Ajándékozz szeretetet és törődést a Faberlic jóvoltából.

A Lanolin egy egyedülálló természetes komponens, amelyet a juhgyapjú speciális feldolgozásával nyernek ki. A tisztítás több szakasza után az egyik legértékesebb gyógyászati minőségű szépségápolási összetevővé válik, amely tökéletesen puhítja, hidratálja és védi a bőrt.

A termékcsaládban 7+3 krém található, amelyek törődéssel és ápolással kényeztetnek. A L.OVE kézkrém a megszokottnál gyakoribb kézmosás és kézfertőtlenítés esetén ajánlott. Intenzíven regenerálja a bőr védőgátját, táplálja, lágyítja és rugalmassá teszi a bőrt.

A lanolin a 3 hajápolási termékben is megtalálható. Ez az összetevő minden egyes hajszálat bevon, mélyen behatol a szerkezetébe és segít megtartani a haj szépségéhez elengedhetetlen nedvességet, továbbá gyengéden óvja a hajat és a fejbőrt a káros környezeti hatásoktól.

Arcra, kézre, lábra

  • LOVE hidratáló krém
  • LOVE Tápláló krém
  • LOVE Hidratálás kézkrém
  • LOVE Védelem kézkrém
  • LOVE Táplálás és lágyítás lábkrém
  • LOVE Fáradtság eltávolítása lábkrém
  • LOVE Táplálás és regenerálás kézkrém

Hajra

  • LOVE Erős és ragyogó haj sampon minden hajtípusra
  • LOVE Táplálás és helyreállítás maszkbalzsam minden hajtípusra
  • LOVE Táplálás és helyreállítás sampon minden hajtípusra

Tökéletes csillogás a Faberlic Celebrating Makeup palettával!

Alkoss ragyogó sminkeket az új Celebrating Makeup palettával! Csodálatos színek, amelyek tökéletesen kombinálhatók egymással! Melyik kombinációt választod?

A helyes smink kiemeli az előnyös részeket és elrejti a hiányosságokat, az arcodat szebbé teszi és magabiztosságot kölcsönöz. A modern és stílusos megjelenés érdekében fontos, hogy olyan szemhéjfesték árnyalatokat válassz, amelyek összeillenek. Alkoss hatásos színátmeneteket, játssz a színekkel és fedezd fel a stílusod az új Celebrating Makeup szemhéjfesték palettával.

A tíz sziporkázó színárnyalat szatén finisshel, melyeket könnyű felvinni és árnyékolni. Az eredeti csomagolás, a széles tükör és a kétoldalú applikáló a szettben még ellenálhatatlanabbá teszik ezt az ajánlatot. Emeld ki a szemeidet az új Celebrating Makeup palettával!

Celebrating makeup szemhéjfesték paletta

Celebrating makeup szemhéjfesték paletta



Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.