Faberlic újdonságok

2020 / 17-es Faberlic katalógus újdonságai

Biotisztaság, amely érezhető! Bővebben a termékcsaládról >>

Bio újdonság! Környezetbarát Home Gnome Greenly koncentrált biogél mosogatáshoz, illóolajokkal a tökéletes tisztasághoz! A gél bioformulája a hatékony tisztításhoz kemény vízben is.

A biológiailag lebomló mosószerek komplexe tökéletesen eltávolít bármilyen összetettségű szennyeződést, és nem hagy csíkokat a megszáradt edényeken. A készítményben található illóolajok nem károsítják a kéz bőrét, erősítő és regeneráló tulajdonságokkal rendelkeznek. A termékeket érzékeny bőrűeknek és csecsemőedények mosogatásához ajánljuk.

Home Gnome Greenly „Citrusos mix” koncentrált biogél mosogatáshoz
Home Gnome Greenly „Gyógynövénykeverék” koncentrált biogél mosogatáshoz

Minden kontroll alatt!

A tasmán borssal és cinkkel ellátott N4W tiszta bőr formulája szabályozza a faggyúmirigyeket, tisztítja és mattítja a fiatal bőrt. Az N4W kozmetikai termékcsalád bőrápolásra, kifejezetten a fiatal lányok és fiúk számára készült, 12 éves kortól. A termékek összetevői hatékonyan és kompromisszumok nélkül küzdenek az egészséges és tiszta bőrért. Fogadd szeretettel, újdonság az N4W termékcsaládban:

Micellás víz 4 az 1-ben hatékonyan tisztítja meg a bőrt a szennyeződéstől és faggyútól, kíméletesen távolítja el a sminket, mattít és hosszantartó kényelmes érzést biztosít.

A tisztító csík orra gyengéden távolítja el a mitesszereket a nehezen elérhető helyekről, megakadályozza a komedók megjelenését, szűkíti a pórusokat, valamint mattítja a bőrfelületet.

A teljes N4W termékcsalád >>

A Too Glam ajakfény új árnyalatai!

A Too Glam ajakfényben elszórt csillogó részecskék feltöltik az ajkakat ragyogással, és a különleges textúra az ápoló balzsam kényelmét biztosítja. Az ajakfény vanília-karamell illatú, nem ragadó formulája gyengéden ápolja az ajakbőrt az aktív összetételének – az F és az E vitaminoknak – köszönhetően.
Az F-Vitamin nélkülözhetetlen alkotóelem a bőr lipid gátjának fenntartásához, megelőzi a kiszáradást és foszlást.
Az E-Vitamin megőrzi a bőr gyengédségét és rugalmasságát, gyógyítja az ajkak apró repedéseit.

A Too Glam ajakfény felvihető önmagában vagy a kedvenc rúzsárnyalataidra. Ajándékozd meg ajkadat extra ragyogással és vizuális teltséggel.

A teljes Glam Team termékcsalád >>

VELVET KISS!

Velvet Kiss ajakrúzs – olvadó krémes textúra és bársonyos félmatt finish ötvözete. A különleges összetételnek köszönhetően az ajakrúzs könnyeden siklik az ajak felületén, kényelmes bársonyfedést hagyva maga után. Alkoss csábító megjelenést a Velvet Kiss ajakrúzs 12 árnyalatával a Glam Teamtől.

Glam Team termékcsalád >>

A körteillat frissessége!

Érezd a Beauty Café új „Körtés parfé” étvágygerjesztő és csábítóan édes aromáját. A tusfürdő és folyékony szappan élénk illata eltelíti a fürdőszobádat a friss körte illatával. A tápláló testszuflé és kézkrém hidratálja a bőrt a tisztálkodás után és egész napra elegendő pozitív érzelemmel lát el. Merülj el egy finom desszerteket kínáló francia kávézó hangulatában!

Beauty Café „Körtés parfé” tusfürdő
Beauty Cafe „Körtés parfé” folyékony szappan
Beauty Cafe „Körtés parfé” tápláló kézkrém
Beauty Café „Körtés parfé” testápoló szuflé

Boldog téli séták!

Újdonság télre! Használd a ZIMA termékeket a hajad védelméhez a hőmérséklet ingadozással és a száraz levegővel szemben. Az összetételében lévő monoi olaj erősíti a hajat a hajhagymától a végéig. A sheavaj védi a fagyos levegővel szemben, a kakaóvaj pedig erővel és ragyogással ajándékozza meg. Ultratáplálás a Faberlictől, a zord időszakra, hogy a hajad tökéletes maradjon!
A ZIMA speciális Travel Size mini formátumban van kivitelezve a hiánytalan utazásokhoz.

Zima ultratápláló sampon minden hajtípusra
Zima ultratápláló balzsam minden hajtípusra
Zima ultratápláló maszk minden hajtípusra

Magabiztosság kompromisszumok nélkül!

Elfordítjuk a slusszkulcsot, beletaposunk a gázba a vakmerő, energikus szicíliai narancs és rózsabors illatával. Mihelyst a sebességed eléri a határát, megnyílik a kihívó rebarbara és az édes érett barack illata. A célvonalon átlépve érzed majd az édes-fűszeres szantál jegyét, amelyet a bőrjegy vesz körül. A merészséged letipor minden berögződést, száguldj a győzelem felé.

MarsElle eau de parfüm

MarsElle eau de parfüm

Újdonság! Melengető ajándékok!

Karácsony és Újév – az örömteli pillanatok ideje szeretteid és barátaid körében. Teremts ünnepi hangulatot az otthonodban a Faberlic kiegészítőivel: dekoratív díszek, LED-es fényfüzér, hófehér edények és aranyozott rozsdamentes evőeszközök az ünnepi asztalterítéshez, valamint ajándéktárgyak a következő év szimbólumával, exkluzív tervezői kivitelben.

Ajándékozd meg szeretteidet és barátaidat a szeretettel és a téli mese csodáival telített pillanatokkal. Csodálatos ajándék a Lovely Moment’s limitált kollekció a gyermekkor illataival: alma és fahéj, mandarin mix, mézeskalács, bubble gum.

Lovely Moments Téli bogyós gyümölcsök tusfürdő
Lovely Moments Alma és fahéj tusfürdő
Lovely Moments Mandarin mix tusfürdő
Lovely Moments Újévi sütemény tusfürdő

Lovely Moments tusfürdők
Lovely Moments tusfürdők

Lovely Moments dísszappanok

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.