Ajánlatok új tagoknak

Celebrating Makeup szemhéj paletta AJÁNDÉKBA az ELSŐ rendelésedért! (Okt. 26 – Nov. 15)

Készíts ragyogó sminket az új Celebrating Makeup palettával – tíz sziporkázó szín, amelyek tökéletesen kombinálhatók egymással! Alkoss hatásos színátmeneteket, játssz a színekkel és fedezd fel a stílusod. A színárnyalatok kíválóan kombinálhatók egymással, könnyű őket felvinni és árnyékolni. LEgyen most ajándék neked!

Hogyan lesz ajándék neked ez a csodálatos ÚJDONSÁG? Így szerezheted meg:

  • Regizz itt bit.ly/FaberlicAndi Október 26 és Nov-15 között, vagy töltsd ki a jelentkezési űrlapot bit.ly/adatok-megadása és megcsinálom én a regit. *
  • Rendelj Október 26 és Nov-15 között Faberlic termékeket legalább 10 200 Ft értékben (ez tag áron csak 8160 Ft lesz).
  • A következő kampányban (NOV 16- 29 között) egy legalább 6000 Ft-os (tag áron 4800 Ft) rendeléssel megkapod a Celebrating Makeup szemhéj palettát ajándékba.

* A Faberlic regisztráció INGYENES, nincs kötelező rendelés, és nem kötelező értékesítened sem a termékeket! Akkor vásárolsz, amikor szeretnél! Viszont regisztráció után 20-26%, vagy akár még több kedvezményt kapsz a katalógus árból! Lehetsz tanácsadó is, aki a termékek értékesítésével plusz bevételhez jut, sőt még több lehetőség is vár rád a Faberlicnél! Ha én csinálom meg a regisztrációt, utána felveszem veled a kapcsolatot és segítek. Hatalmas választék, rengeteg akció vár rád! Szeretni fogod! Bővebb infó a regisztrációról >>

A csomagolás, a széles tükör és a kétoldalú applikáló a szettben még ellenálhatatlanabbá teszik ezt az ajánlatot. Fesd ki a szemeid a sziporkázó részecskés, új Celebrating Makeup palettával.

Szerezd meg INGYEN!

Celebrating Makeup szemhéj paletta ajándék

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.